Over Tino

Even kennismaken.

Ik ben Tino Fiorelli, geboren op Sardinië (Italië) en in 1973 naar Nederland gekomen.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 prachtige kleinkinderen en ik woon in Alkmaar.

Als kind had ik al “waarnemingen” die andere mensen in mijn omgeving niet konden waarnemen. Niemand, behalve mijn moeder, kon mij helpen en ik wist niet wie al die “mensen’’ (lees intelligenties) waren bij ons aan de eettafel.
Ze hadden allemaal wat tevertellen, maar wat moest ik ermee?
Met mijn moeder (die deze gave ook had begreep ik later) sprak ik er wel over. Zij begreep wat ik meemaakte, maar ik moest haar  beloven er met niemand anders over te praten.
Toen zij overleed  stortte mijn wereld in. Wat moest ik nu? Hoe moest het verder?
Duizend vragen zonder antwoord. Zo bleef ik “het“ voor me uitschuiven.

Nu weet ik dat haar overlijden nodig was om mij bewust te worden van mijn gave.
Om het waarom te kunnen accepteren, moest ik eerst de nodige levenservaring  opgedaan hebben. En geloof me, dat was niet de makkelijkste weg.
Ik bezocht spirituele verenigingen, op zoek naar mensen die ook “zo” waren en mij misschien helpen konden. Daar leerde ik “het“ te accepteren en dat ik deze gave niet voor niets had gekregen. Ik leerde mensen kennen die mij verder geholpen hebben  mijn gave te ontwikkelen. Om verder te leren heb ik diverse opleidingen gevolgd bij mediums en zo door vertrouwen  te leren hebben, lukte het mij alle puzzelstukjes op zijn plaats te leggen.

Nu voel ik mij een “rijk” mens dat ik dit werk mag en kan doen om anderen te helpen.
Noem me maar een “tussen persoon”.
Ik mag helderzien, horen en voelen en daarbij maak ik auratekeningen waar ik de boodschappen vanuit de ”andere” wereld aan u mag doorgeven.
Verder ben ik magnetiseur en Reiki Master, waarbij mijn handen worden gestuurd door de universele energie waardoor de pijnklachten verminderen of geheel kunnen verdwijnen.
Naast  avonden bij spirituele verenigingen en in huiselijke kring voor kleine groepen, kunt u mij ook tegenkomen op één van de vele paranormale beurzen in Noord-Holland.  Ook voor een persoonlijk consult kunt u bij mij terecht in mijn praktijk aan huis.
Als u denkt dat ik u misschien verder kan helpen met uw levensvragen neemt u dan gerust contact op via e-mail. (link)

Verder wens ik een ieder kracht, inzicht en wijsheid.

Tino Fiorelli