Auralezen

Wat is een aura?

Al wat leeft wordt omgeven door een soort magnetisch stralingsveld. Niet alleen mensen, maar ook dieren en planten.
Dat magnetische veld heeft verschillende functies. Het vormt een soort beschermend thermisch schild rond je stoffelijke lichaam en tegelijk werkt het als een feilloos communicatiesysteem.

Zo kan het gebeuren, dat je instinctief voelt dat er iemand in je buurt is, zelfs zonder dat je hem of haar echt hebt gezien.
Ook de meeste dieren zijn zich heel scherp bewust van vriend of vijand in hun omgeving. En precies dat kunnen ’voelen’ gebeurt via de aura.

De aura kun je je voorstellen als een kleurrijke eivormige stralenkrans, die rond je hoofd en je voeten ongeveer 5 tot 8 centimeter breed is en rond het midden van je lichaam soms bijna een meter.
Deze stralenkrans is niet alleen waarneembaar door paranormale, sensitive mensen. Hij is ook te fotograferen met Kirlian (aura)fotografie .

Geen twee aura’s zijn identiek. Meer zelfs…… je aura kan van de ene seconde op de andere veranderen van kleur, helderheid of breedte, wanneer je bijvoorbeeld schrikt, ziek wordt, je triest of juist blij voelt.
Hoe gezonder de lichamelijk en spirituele conditie, des te vitaler is het auraveld en daarmee ook de energie om dingen te doen.
Een verzwakte aura heeft vermoeidheid en verminderde weerstand tot gevolg, waardoor  je makkelijk te beïnvloeden bent.
Inzicht in de kleuren  en de vorm van de aura kan veel vertellen over het karakter, maar ook over de lichamelijk conditie van de mensen om ons heen.

Iemand die je aura kan zien en kan uitleggen noemt men ook wel een aurareader, of auralezer.