Magnetiseur

Magnetiseren wat is dat?
Wij zijn gezond en voelen ons goed als voldoende levensenergie door ons lichaam stroomt. Deze energie is continu in stroming en wordt zo gelijkmatig over ons lichaam verdeeld.

Als er te weinig levensenergie is of als deze energie in het lichaam geblokkeerd raakt voelen we ons niet goed en de mogelijkheid is aanwezig dat we ziek worden.

Een van de mogelijkheden tot behandeling is magnetiseren.

Het is moeilijk om uit te leggen wat magnetiseren is omdat bij magnetiseren niet zichtbaar is wat er gebeurd. Wel is magnetiseren duidelijk te voelen, door degene die de behandeling geeft en door degene die de behandeling ontvangt. Ook zijn de effecten van magnetiseren op het lichaam meetbaar en vaak door de omgeving duidelijk te constateren.

Een omschrijving van magnetiseren is :
”Gezondheid creëren door het (door) geven en laten stromen van levensenergie”.

Door een behandeling wordt warmte in ons lichaam ingebracht, waardoor de levensenergie toeneemt en waardoor energieblokkades oplossen.

Dit brengt een behaaglijk en ontspannen gevoel en het brengt gezondheid.

Eigenlijk zou iedereen moeten aanleren om te magnetiseren. Daardoor zouden we elkaar meer warmte en ontspanning kunnen geven waardoor we ons beter voelen en waardoor de contacten tussen mensen intenser en beter worden.

De meeste magnetiseurs hebben ontdekt, dat ze op een of andere manier energie kunnen doorgeven of energie kunnen sturen. Vervolgens hebben ze door studie over dit onderwerp, maar vooral door oefening deze vaardigheid verder ontwikkeld. Echter ook via een cursus  kan men leren magnetiseren.

Diverse therapeuten die intensief magnetiseren ontwikkelen tevens een goede intuïtie en kunnen problemen, ziektes en energieblokkades van hun patiënten aanvoelen.